maanantai 2. huhtikuuta 2012

Eilen en huijannut


Olin suunnitellut mielestäni ihan uskottavan aprillipilan esiintyjäporukalle: "Onhan kaikki saaneet viime viikolla lähettämäni pääsiäisen treeniaikataulun? No nyt näyttää siltä, että meidän pitää vähän venyttää noita treenipäiviä, eli perjantaista maanantaihin treenit olisivat 9.00-22.00. Eihän kellään tule mitään ongelmaa tämän aikataulun kanssa?" Jotenkin siinä kävi niin, että unohdin aprillin kokonaan ja kysyinkin sen sijaan: "Pitäisikö meidän pitää pääsiäisenä kekkerit?"

Olemme siis tulleet harjoittelemisessa siihen kohtaan, että kohtauksia harjoitellaan pienemmissä porukoissa, toisten päivät ovat pidempiä kuin toisten eivätkä ihmiset siis näe toisiaan kovin paljon. On aika palata koko jengillä yhteen treenisalin ulkopuolella ja pitää välikaronkka! Viime perjantaina saimme jo esimakua tästä, kun valtasimme karaokebaari Annelin. Illan karaokeisäntä ja -emäntä ihmettelivät, mistä jengistä riittää niin mahtavaa meininkiä ja upeita laulajia koko illaksi. Vastaukseksi he saivat säkeet: "Olin poika nimeltä Päivi enkä tiennyt, oonko Romeo vai Julia..."

Karaoken lisäksi mahtavaa meininkiä on ollut tarjolla myös treeneissä. On hienoa kuulla esiintyjäporukasta sellaisia kommentteja, että "tästähän tuli valmista" tai "huhhuh, onpa hieno kohtaus". Tosiaan, tunnelma on ainakin toistaiseksi pysynyt hurjan positiivisena - ja valmista tulee!

-Laura Lehtinen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti