sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Täysin hurmoksessa!


Ah mitä ihanaa unelmaa elänkään!! Vihdoin yksi suurista unelmistani on toteutunut ja olen päässyt osalliseksi tanssimusikaalia! Siinä yhdistyvät kaikki mitä rakastan: tanssi ja laulu. Kevään myötä on opittu paljon uutta materiaalia. Itse olen oppinut kaikenlaista uutta, erityisesti laulutekniikasta ja kuorolaulusta. Kuorolaulu: siinä vasta haasteellinen homma, mutta miten hienolta lopputulos kuulostaakaan. Erityiskiitos Ringalle, joka on niin pienillä ja yksinkertaisilla ohjeistuksilla saanut paljon aikaan minun laulutekniikassani. :) Valtavia ahaa-elämyksiä on tullut koettua. Tämän jälkeen haluaa oppia aina vaan lisää ja lisää ja lisää ja lisää…


Tulevasta musikaalista saatiin esimakua Yläkaupungin yössä, jossa kävimme heittämässä muutaman promo-keikan. Sen jälkeen tajusi, että kyllä tämä on totta. Meille on syntymässä mahtava musikaali, täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, täynnä tunnetta. Pitkän esiintymistauon jälkeen pääsin taas kokemaan mikä mahtava fiilis tanssimisesta tulikaan. Tätä lisää! Pikku hiljaa kokonaisuus alkaa hahmottua opittujen tanssien ja laulujen myötä. Jo pelkät melodiat ja yksittäiset liikkeet saavat ihon kananlihalle, niin miltä koko kokonaisuus tuleekaan näyttämään ja tuntumaan, kun kuoron laulut saadaan yhdistettyä tanssikoreografiaan. En jaksa odottaa!  Iso Kiitos Antille, Lauralle ja koko kore-tiimille upeista visioista. :)


Kanssa ihmisten tuen ja kannustuksen avulla olen voittanut pieniä pelkoja ja epävarmuuksia. Enpä olisi ikinä uskonut tekeväni sellaisia temppuja niin korkealta. Pieni askel ihmiskunnalle, valtavan suuri minulle. Minkä valtavan hyvän olon tunteen siitä saakaan. Kiitos ja iso hali koko R&J tiimille, tästä tulee mieleenpainuva kesä! :) 

Teksti: Pilvi Ruotsalainen
Kuvat: Aapo Kahilainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti